Terkel – The Motherfårking Musical
 
 
 

Terkel

Jason

Dorit

Arne Nougatgren

Sten og Saki

Stewart

 
 

Anden møder Clemens

 
 
 
video_lines_fallback.png
 

OM MUSICALEN

 

Nicolaj Cederholm instruerer, og Clemens har stået for ny musik og manuskript

TERKEL - THE MOTHERFÅRKING MUSICAL!

 

Terkel, Jason, Fede Dorit, Stewart Stardust, Saki og alle de andre uforglemmelige karakterer fra Anders Matthesens vildt populære tegnefilmssucces Terkel i knibe (2004) bliver nu vakt til live igen! Det sker i Clemens, Langkjær Entertainment og Live Nations splinternye musical TERKEL - THE MOTHERFÅRKING MUSICAL, som fik verdenspremiere i Tivolis Koncertsal d. 14. februar og efterfølgender skal på turné landet rundt til Holstebro, Aalborg, Aarhus, Odense og Vejle.

Sjov, grov og respektløs

Terkel i Knibe blev en milepæl i moderne dansk filmhistorie, og succesen var ikke til at tage fejl af med mere end 375.000 solgte biografbilletter. En tegnefilm, der helt usædvanligt både var for børn, teenagere og voksne. Nu kommer filmen som original ny dansk musical i et brag af et show, der bliver mindst lige så sjov, grov, respektløs og komplet politisk ukorrekt som filmen. I TERKEL - THE MOTHERFÅRKING MUSICAL bliver publikum forkælet med vanvittige og grænseoverskridende optrin og replikker, et stort og stjernespækket hold af skuespillere, komikere, dansere og sangere på scenen, fed musik med både nye sange og sange fra filmen samt en kreativ iscenesættelse, og scenografi, der gør brug af den nyeste teknologi.

Stærke kræfter bag forestillingen

Executiv Kreativ Producent Thomas Langkjær fra Langkjær Entertainment og Live Nation er gået sammen med multitalentet Clemens om at skabe TERKEL - THE MOTHERFÅRKING MUSICAL. Clemens er medproducent på forestillingen og har udover at skrive og bearbejde manuskriptet fra film til teater, komponeret mange nye sange til forestillingen, suppleret af Anders Matthesens sange fra filmen.

Det er lykkedes at få en af dansk teaters mest eftertragtede instruktører om bord i skikkelse af Nicolaj Cederholm. Som medskaber af Dr Dante har han været med til at forny dansk teater siden 1980’erne og har bl.a. høstet store succeser både herhjemme og internationalt med sine spektakulære, fabulerende teaterkoncerter. Senest har han scoret et stort anmelder- og publikumshit med teaterversionen af Chaplins Diktatoren på Nørrebro Teater og skal til efteråret også instruere Anders Matthesens 25-års jubilæumsshow Anden 25. Med sig på holdet har han sin faste koreograf Anja Gaardbo, mens kostumerne lægges i hænderne på Line Bech.

Executiv Kreativ Producent Thomas Langkjær udtaler på vegne af Langkjær Entertainment og Live Nation:

- ”Terkel i Knibe var en fantastisk film, der udrettede noget helt ekstraordinært: Den samlede børn, teenagere og voksne i hobevis i biografer over hele landet. Vi håber at kunne gøre det samme. Vi går til opgaven med stor kærlighed til det univers som Anders Matthesen har skabt, og med det fantastiske musical-koncept som Clemens og Nicolaj Cederholm har udviklet til forestillingen, er vi ikke i tvivl om, at der venter publikum en enestående oplevelse. ”

 
 
 
 

MEDVIRKENDE

En stjernerække af selvfede sangere, grænseoverskridende komikere og skizofrene skuespillere i rollerne som:

Terkel, Jason, Dorit, Sten, Saki, Silas,
Gunnar, Arne, Quang, Johanna, Rita, Leon, Beate
og Stewart Stardust
samt artister, dansere og et stort orkester!

ruben-soltoft-som-terkel.jpg

Terkel
RUBEN SØLTOFT

martin-brygmann-som-arne-nougatgren.jpeg

Arne Nougatgren
MARTIN BRYGMANN

lea-thiim-harder-som-fede-dorit.jpeg

Dorit
LEA THIIM HAARDER

 
adam-som-sten.jpeg

Sten
ADAM (Fra Adam og Noah)

black-and-white-good-looking-male-157669_white.png

Saki
NOAH (Fra Adam og Noah)

clemens-som-jason.jpeg

Jason


CLEMENS

thomas-bo-larsen-som-stewart-stardust.jpeg

Stewart
THOMAS BO LARSEN

 
 

Gunnar (Jakob Randrup), Leon (Henrik Launbjerg), Beate + Johanne (Fie Alberte),
Silas (Simon Nøiers), Solvej (Kristine Yde), 
Ensemble: Kenneth Parsberg, Adam Tocuyo, Frederik Levin Jensen, Esben Wormslev,
Tone Reumert, Genevieve Sztuk, Asta Gaardbo,
Rai del Valle, Olivia Anselmo.

 

KØB BILLET

KØBENHAVN

Tivolis Koncertsal
14. februar – 31. marts 2019

Køb billet

HOLSTEBRO

Musikteatret
fra d. 11.-18. april 2019
Køb billet

AALBORG

Aalborg Kongres og Kulturcenter
fra d. 24.-28. april 2019
Køb billet

AARHUS

Hermans
fra d. 30. april-12. maj 2019

Køb billet

ODENSE

Odeon
fra d. 14.-18. maj 2019

Køb billet

VEJLE

Vejle Musikteater
fra d. 22.-26. maj 2019
Køb billet

Vi gør opmærksom på at hovedroller i visse tilfælde (herunder bl.a. sygdom og planlagt fravær) bliver spillet af alternerende skuespillere.

 
skygge_bg_yellow_1920.png
 

GALLERI

 

OM ARRANGØRERNE

Forestillingen produceres af Live Nation Denmark og Langkjær Entertainment i samarbejde med Clemens
 

Langkjær Entertainment (producent)

Langkjær Entertainment er et af Danmarks førende produktionsselskaber indenfor teater og musicals og skaber oplevelser af høj kvalitet for et bredt publikum, der først og fremmest efterspørger unikke oplevelser og ønsker underholdende, moderne, ukomplicerede og livebekræftende oplevelser. Selskabets stifter og ejer Thomas Langkjær, har i flere end 17 år, som producer, teaterchef og executive kreativ producent, stået bag mange store musicalopsætninger i Danmark. Seneste produktioner tæller bland andet Broadway-succesen "Hairspray" i Tivolis Koncertsal og Boxen i Herning, Dirch Passer-forestillingen "Dirch", en co-produktion med Black Box Theatre, Holstrebro og Live Nation som havde premiere i Glassalen i Tivoli og efterfølgende på turné, Monthy Python-musicalen "Spamalot" med danmarkspremiere i Tivolis Koncertsal og med efterfølgende på danmarksturné og danmarkspremieren på Queen-musicalen "We Will Rock You" i den nyåbnede Royal Arena i København og i Boxen i Herning, ligeledes en co-produktion med Live nation. I foråret 2018 var Thomas Langkjær den kreative idémand bag danmarkspremieren på en ny musical baseret på filmen "Midt om Natten", med flere end 25 af de største Kim Larsen og Gasolin hits. Efteråret 2018 byder på endnu en danmarkspremiere med en helt ny musical baseret på bogen og filmen "Kærlighed Ved Første Hik", som i september får premiere i Tivolis Koncertsal, og med efterfølgende turné rundt i hele Danmark.
 

Live Nation (producent)

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til over 145.000 årlige arrangementer. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau og satser også på shows og musicals, bl.a. med musicalsucceser som Mamma Mia!, We Will Rock You, Starlight Express og den kommende Cats i store internationale produktioner samt Riverdance og forskellige Cirque de Soleil-shows. Sidste år begyndte Live Nation også at producere danske teater-og musicalopsætninger sammen med Langkjær Entertainment inkl. DirchWe Will Rock You, Midt om Natten og den kommende musical Kærlighed ved første hik – the musical!
 

Clemens (producent)

Manuskriptet fra filmen bliver bearbejdet og omskrevet af Clemens. Clemens' store kommercielle gennembrud kom i 1997 med debutalbummet Regnskabets time, som blev en stor anmelder- og publikumssucces. Pladen blev efterfulgt af en turné med udelukkende udsolgte koncerter. Herefter fulgte en lang musikkarriere med mange udgivelser og koncerter. Hans talent som ord-kunstner har ført ham over i teaterverdenen, hvor han både har markeret sig som tekstforfatter og skuespiller. Clemens har modtaget flere priser for sit arbejde og har bl.a. forfattet samtlige tekster til Nøddeknækkeren (modtager af Årets Reumert, Kulturkanonen og 160.000 solgte billetter), samtlige sangtekster til musicalen Matador, sangtekster til Østre Gasværk Teaters kæmpesucces Cykelmyggen Egon og majoriteten af sangtekster til rockmusicalen 69 (modtager af Årets Reumert). Clemens har endvidere været medproducent på flere end 10 teaterforestillinger, nationalt og internationalt. Clemens har komponeret og produceret en helt ny række sange til TERKEL - THE MOTHERFÅRKING MUSICAL, som sammen med de bedste af de originale sange fra filmen vil udgøre soundtracket. 

 
 
white.png